about paco

Don't forget to swing by to
my brother on the beach

click here


Hey Paco! Wat voor restaurant ben je eigenlijk?
Uhm…hoe zullen we dat eens zeggen. Out of the ordinary. Een beetje gek. Het eten en de bediening. All kinds of shenanigans. Komt dat zien.  

Kan ik mijn Bar Mitswa geven bij Paco Ciao?
We nemen nog geen grote groepen of events aan. Maar we hebben we heel snel een hele speciale geheime area om te chillen met een groep vrienden om een klein feestje te bouwen. Als je het kunt vinden tenminste! (Als je er toch bent, wil je die dronken Japaner er uit schoppen, thanks).

Waarom staat het menu niet op de website?
Nou, omdat het menu erg vaak veranderd. Maar geen paniek! Als je plaats neemt aan je tafel, en onze lieve staff geeft je het menu heb je tijd genoeg om het menu helemaal te bestuderen wat je wil bestellen. En trouwens is het leven niet leuker als je af en toe een gok neemt.

How are the vibes?
Good vibes mean good tunes baby. Geen roestige oude radio. We zullen de boel misschien zelfs wat harder zetten als de ouders weg zijn.

Ik had het erg naar m’n zin de eerste keer, kunnen we het nog een keer doen?
Natuurlijk! Je kan een reservatie maken op onze website of gewoon lekker aan komen waaien.  Misschien dat je even moet wachten, maar dat is geen straf als je even aan de bar komt zitten. Of, wacht… bedoelde je nou iets anders?

Waarom ben je niet open in de zomer?
Cause we just love the beach man! Na een winter hard werken willen we alleen maar strand. Maar we hebben een paar hele vette restaurants op het strand waar onze staff ook werkt. Denk dat je dat wel wat vindt. Check hier om te zien waar: pacociao.nl/whattodointhemeantime