NL / ENG / DE

Meet the crew: Barbaas Guus

Guus is de tweede van de familie die bij een van onze zaken is komen werken, maar al zijn broers en zusjes zijn gevolgd. Dit is een van de families, waarbij het hele gezin bij ons heeft gewerkt. 

Nu staat hij samen met zijn broer Dirk achter de bar bij Paco Ciao. Naast samen achter de bar staan hebben ze nog een andere gezamenlijke hobby, namelijk golfsurfen. 

Hij is afgelopen winter 5 maanden alleen naar Indonesië geweest en zal binnenkort samen met broer Dirk weer terug gaan om te gaan surfen. Voordat ze bij Paco zijn begonnen hebben ze samen surfles gegeven in Frankrijk, nadat Guus afgelopen zomer Badman is geweest bij Tulum. 

Hiervoor wisselt hij om de aantal maanden van huis en heeft dat nog wel eens bijzondere slaapplekken als gevolg, zo heeft hij een aantal weken bij zijn ouders op de gang geslapen en daarvoor in de Corona-tijd samen met Dirk in een hotel. Hij zou zomaar eens per ongeluk bij ons in het Paco bed kunnen belanden.

Hoelang werk je al bij Paco Ciao?
Bij Paco werk ik sinds dit seizoen, maar ben begonnen bij Tulum. Ik ben door mijn zus Mieke die bij Witsand werkte aangespoord, om na jaren pizza’s bezorgen, bij Tulum te solliciteren 4 jaar geleden. Daar heb ik 3 jaar gewerkt en het afgelopen jaar badman geweest. Nu heb ik het zand verruild voor de stad en dat bevalt me goed, op het strand ga ik wel surfen. 

Wat is je lievelingsplekje in de zaak?
Aan de bar natuurlijk, maar dan wel aan cocktailkant. 

Wat is je lievelingsgerecht en je favoriete drankje? 
Ohh even denken. Ik kan niet kiezen, dus dan kies ik voor de mix starter. Dan heb ik van alles wat! Daarnaast absoluut de Holy Sour, wel zelf geshaked!

Wat is je favoriete nummer uit de Paco playlist? 
Ohh ik werk fulltime dus heel veel nummers zet ik thuis absoluut niet meer aan. Maar als ik moet kiezen dan absoluut Jack Johnsson- Better together. 

Als je een lijstje aan de muur zou mogen vullen, wat voor foto/tekst zou je er dan in doen?

Sowieso een foto van een surfer in een barrel. Ook niet zomaar een surfer, dan wel een foto van mezelf natuurlijk. * ik ben niet het stereotype surfdude, dat wil ik nog wel even zeggen hoor!

Als je elk dier mocht zijn wat je maar wilde zijn, …. Op welke dag zou je dat dan zijn? 
Sooo ouwe…. Oke ik ga voor een tijger op Valentijnsdag, zo kan ik het beste uit de dag halen. 

Je favoriete herinnering aan Paco?
Die is niet moeilijk! Samen met mijn broer Dirk achter de bar cocktails shaken op zaterdagavond. 

Kom je een keer proeven?