NL / ENG / DE

BEST MOMENT OF THE DAY: Borrelen

Naast dat ons restaurant is uitgebreid, hebben wij naast ontbijt, lunch en diner ook onze eigen favoriet verder uitgebreid. 
Bij Paco Ciao is namelijk de borrel favoriet. Zo eentje die spontaan is omdat er wat leuks op de borrelkaart staat of z’n borrel die ineens overloopt in een diner en iedereen blijft tot in de late uurtjes. Wij vinden dat een borrel iets is wat altijd moet kunnen en waarbij iedereen welkom is. Dit mag om 4 uur ’s middags op vrijdagmiddag, maar ook zeker op zondagavond na het diner. 
Om over de eerste biertje op zaterdag maar niet te beginnen, als het vrijdag weer laat geworden is.
Maar geen zorgen, naast heel veel heerlijke cocktails, wijntjes en speciaal biertjes hebben we ook heel veel Driver drinks. Dus je kan met de fiets, bakfiets, step, scooter, motor, auto of trein naar Leiden Centraal komen. 

 

 


 

Hierbij hebben wij een toevoeging aan de borrel dit jaar waar niemand genoeg van kan krijgen, de paco nuts. Dit is een geroosterde noten mix met eigen kruiden. Dus het kan zomaar zijn dat die op je tafel gezet wordt als we denken dat jullie het borrelen wel hebben uitgevonden.
Ook is onze borrelkaart uitgebreid, zo hebben we nu de Paddo shawarma een heerlijke tumeric hummus met tahini mayo, sesam, gepikkelde rode ui, paddestoelen en peterselie met pita broodjes om te dippen als toevoeging op onze mix borrel.
Maar gelukkig zijn onze klassiekers niet verdwenen, zo hebben we nog steeds de beroemde Paco nacho’s op de kaart.