NL / ENG / DE

Meet the crew: Bedieningswonder Coryse

Deze dokter in spé wilde na alle bijbaantjes in de zorg werken op een plek vol gekke en gezellige mensen die niet bang zijn om door te lopen. Naast geneeskunde studeert ze ook nog biologie, waarvoor ze vanuit Rotterdam naar Leiden is verhuist 3 jaar geleden. Deze meid heeft haar haar bijna altijd los, maar op de techno feestjes gaan de haren omhoog en komen er 8 oorpiercings tevoorschijn. Daarnaast is haar hobby een where-to-go lijstje met horeca zaken afvinken, waar Paco Ciao zeker niet op ontbreekt.

 Hoelang werk je al bij Paco Ciao?

Sinds 15 oktober dit seizoen ben ik bij paco begonnen. Ik vind het hogere tempo heerlijk en de mensen gezellig. 

 

Wat is je lievelingsplekje in de zaak?

Absoluut de orangerie (de kas), het licht daar is zo magisch. 

 

Wat is je lievelingsgerecht en je favoriete drankje? 

Absoluut de Curry, die is heerlijk. Daarbij zonder twijfel de lemonsqueezy. Nergens kunnen ze een limonade zuur genoeg maken, maar bij paco weten ze echt hoe dat moet. Mag de red velvet er ook nog bij? Die is precies goed qua zoetheid en cake. Ik heb er al heel veel geproefd, maar deze is fantastisch. Dat zeg ik niet omdat ik hier werk!

 

Wat is je favoriete nummer uit de Paco playlist? 

Abusey Junction- kokoroko 

Deze 100%, die stond al in mijn eigen afspeellijst. Een vriend heeft hem ooit doorgestuurd en ik vind hem top!

 

Als je een lijstje aan de muur zou mogen vullen, wat voor foto/tekst zou je er dan indoen?

Oh dat is een lastige… Een vriendin van mij (studiojansje) maakt hele gave prints, dus ik zou gaan voor haar dragqueen versie van Donald Trump. 

 

Als je elk dier mocht zijn wat je maar wilde zijn, …. Op welke dag zou je dat dan zijn? 

Op welke dag? Wat? De dag voor mijn verjaardag dan, want op mijn verjaardag zelf wil ik een mens zijn. Maar de dag daarvoor wil ik wel een vogel zijn en dan kan ik lekker over alles uitkijken. 

 

Je favoriete herinnering aan Paco?

Ik werk er nog te kort om iets heel geks mee te hebben gemaakt, maar ik weet wel al dat dit personeel net zo gek en leuk zijn als mijn eigen vrienden. 

Renske en ik hebben een weddenschap gesloten met Daan uit de keuken. Als Daan binnen 24 uur 60 eieren eet, dan neemt Renske een tattoo. Dit is geïnspireerd op een weddenschap in mijn eigen vriendengroep waarbij een van mijn vrienden een kuiken heeft laten tatoeëren. 

De uitvoering van onze paco weddenschap moet nog volgen, maar dit is zeker het bewijs dat ze niet bang zijn voor een uitdaging.